Vila vanzare Pipera

Central

460,000 €

Descriere

Va oferim spre vanzare o proprietate de exceptie, situata la 5 minute distanta de Promenada Mall si 15 minute distanta de Mall Baneasa, construita in anul 2007, complet renovata in 2017, pozitionata in cea mai accesibila zona din Pipera, la granita cu sectorul 1 Bucuresti, oferind astfel avantajul de a locui, la adapost de traficul intens cu zgomotul si poluarea aferente, intr-o arie linistita de unde se ajunge foarte usor in centrul Bucurestiului.
Vecinatati: Cartierul Aviatiei, Parcul Herastrau, Calea Floreasca, Mall Promenada, Pipera rond OMV, gradinite si scoli, ce ofera un nivel ridicat educational, amintind aici: American International School of Bucharest si Mark Twain International.
Fatada vilei este noua, realizata aplicand tencuiala structurata de calitate superioara de la Baumit, pe suport de tinci (tot Baumit), in doua straturi, cu plasa la mijloc. Toate ancadramentele usilor si ferestrelor sunt imbracate in plasa pentru rezistenta sporita in timp.
De asemenea finisajele interioarele sunt amenajate recent si reinprospatate.
Arhitectura vilei este in stil Neoromanesc, insuflat prin arcadele folosite in anumite zone si de superbul foisor realizat din lemn masiv finisat. Interioarele pastreaza linia exterioara folosind stejarul atat la tamplarie (usile camerelor) cat si pentru realizarea treptelor scarii interioare cu forma de spirala. Toate acestea sunt combinate cu finisaje moderne si accente oferite de tapetul baroc, de calitate superioara, folosit in living si dinning. Baia parterului are un design deosebit pus in valoare prin finisaje de calitate superioara, iar etajul ofera confortul optim prin cele trei dormitoare cu doua bai avand montat un Jacuzzi cu sistem nemtesc "Koller".

Aspecte relevante
1. Au fost respectate cu strictete toate recomandarile in urma studiului Geo rezultand astfel o fundatie cu inaltimea de 2,3 m (fundatie de bloc);
2. Vila a fost construita asezand caramizile Porotherm pe latime pentru formarea peretilor exteriori si nu pe lungime. In acest fel, peretii mai grosi ofera o mai buna izolare termica si fonica. Consumul de caramida pentru aceasta varianta constructiva a fost mai mare cu 65%, rezultand un cost crescut cu acelasi procent.
3. Peretii interiori sunt construiti tot din caramida Porotherm, pentru o buna izolare fonica intre camere.

COMPARTIMENTARE:
Parter- Living cu suprafata de 28 mp, prevazut cu cos de fum pentru semineu de colt, dinning room (10 mp), bucatarie (20 mp) cu iesire la terasa exterioara de 40 mp si acces catre pivnita, 1 dormitor (15 mp), 1 baie cu panel de dus, vestibul, hol, spatii depozitare.
Etaj 1- 3 dormitoare, 2 bai, un balcon si un foisor,
Dormitor matrimonial (28 mp) cu baie proprie (cada cu hidromasaj), dormitor (15 mp), dormitor (12 mp), 1 baie cu panel de dus ce deserveste cele 2 dormitoare, foisor de 10 mp si casa scarii;
Pod inalt.
Pretul pentru vanzare este de 460.000 Eur.
Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul 0749.187.766 CP1111592

Date Generale Imobil

Finalizare 2007
Dispunere P+1E

Detalii Vanzare

Suprafata 230 mp
Pret total 460,000

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Casa / Vila
4 3

ID 1655218

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1180303

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1111546