Vanzare vila lux Tunari

696,000 €

Descriere

Va oferim spre vanzare o vila de exceptie ce face parte din singurul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, in imediata vecinatate a pădurii Băneasa, ansamblu caracterizat printr-o înaltă calitate a construcţiei, un design modern, eficienţă energetică, dar si prin intimitate, siguranţă şi un mediu sănătos pentru comunitatea deja formată.

Caracteristici proprietate:
- Suprafata construita: 295 mp, fiind dispusa pe P+2E;
- Teren de 721 mp;
Vila cuprinde living, bucatarie, 4 dormitoare cu dressinguri dintre care 2 dormitoare matrimoniale cu dressinguri generoase la etajele 1 si 2 si un dormitor la parter, 4 bai din care 2 matrimoniale la etajele 1 si 2, una la etajul 1 si una pentru vizitatori la parter, 2 spatii de depozitare, sala de fitness amenajata in interiorul garajului, sauna amenajata in spatiu tehnic, 2 terase living, gradina si parcare pentru 2 masini.
Proprietatea este situata în zona de Nord a capitalei, în comuna Tunari, într-o zonă liniştită, privată, în vecinătatea pădurii Băneasa şi în apropierea unora dintre cele mai prestigioase şcoli: Şcoala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Şcoala Europeană Bucureşti şi Şcoala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private. Exista acces la mijloacele de transport în comun dar si la principalele cai rutiere ale orasului, respectiv: DN1, şoseaua Pipera-Tunari, autostrada A3 şi aeroportul Henry Coandă.
Localitatea Tunari beneficiază de infrastructură în continuă dezvoltare, o reţea de utilităţi deja existentă, plan urbanistic şi taxele reduse pentru clădirile rezidenţiale verzi.
Ansamblul se bucură de proximitatea unor puncte importante de interes - centrele de business din Nord, reţeaua de şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, centre de recreere, pădurea Băneasa aflată în vecinătate, Baneasa Shopping City, fiind în acelaşi timp ferit de aglomeraţie şi punând accent deosebit pe un mediu privat, sigur şi intim pentru locuitorii săi.
Finisare exterioare:
Finisaje de lemn pentru o parte din fatadă
Piatra naturala pentru terasă
Pretul pentru vanzare este de 696000 eur/negociabil.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul 0749.187.766

Date Generale Imobil

Finalizare 2019
Dispunere P+2E

Detalii Vanzare

Suprafata 295 mp
Pret total 696,000

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Casa / Vila
latest property Vanzare Casa / Vila
3 2

ID 1214650

latest property Vanzare Casa / Vila
6 4

ID 1106597