Vanzare vila lux Otopeni

Central

225,000 €

Descriere

Va propunem spre vanzare o vila deosebita cu suprafata utila de 285 mp, amplasata intr-o zona verde si linistita, in imediata vecinatate a D.N.4, la numai 5 minute de statiile de transport in comun.
Proprietatea realizata in stil american dispune de finisaje ultramoderne cu materiale premium, compartimentari practice, o curte cu spatii bine delimitate: spatii verzi, alei de acces si zone de relaxare.
Constructia, cu o amprenta la sol de 135 mp, a fost realizata pe un teren in suprafata de 300 mp si este organizata pe trei niveluri, cu incaperi spatioase si luminoase.
Parterul constructiei dispune de o suprafata de 113 mp utili este structurat in trei zone:
-Zona de living imbina atat zona de zi cu diningul cat si zona de relaxare printr-un ambient unic, cu priveliste catre curtea amenajata cu mult bun gust.
- Tot la acest nivel se afla si camera tehnica, avand o suprafata mai mult decat generoasa, ideala pt depozitarea hainelor si obiectelor necesare cat si o baie pt oaspeti.
Accesul catre nivelul superior se realizeaza pe o scara interioara, larga, realizata in stil industrial din fier vopsit in culoarea negru care se imbina perfect cu trepte din lemn masiv ce ofera o vedere unica catre living, iar trecerea catre cele 3 dormitoare se face pe un hol ce ofera pe langa o priveliste unica catre spatiile verzi, catre gradina din fata si din spate, cat si catre living.
La etaj se afla inca 3 dormitoare , 2 bai generoase si un dressing. Dormitorul matrimonial a fost realizat pentru a oferi o oaza de relaxare si intimitate, avand acces direct din acesta la dressing si baia matrimoniala. Etajul are o suprafata utila 92 mp.
Accesul catre urmatorul nivel, mansarda , se face pe aceasi scara interioara, si duce la o mansarda cu o suprafata 80 mp. Acesta poate fi un spatiu locuibil pt o familie tanara , avand posibilitatea construirii unei bai/bucatarii, sau poate fi un spatiu de distractie pentru copii sau cei mai mari.
Incalzirea se face prin pardoseala si radiatoare prin centrala de imobil.
Constructia este legata la toate utilitatile (gaz,curent,apa,canal
Pretul de vanzare difera in functie de nivelul de finisare dorit, fiind de 229.000la alb , respectiv 250.000 la cheie/ preturi negociabile!
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul 0749.187.766 CP1066715

Date Generale Imobil

Finalizare 2020
Dispunere P+2E

Detalii Vanzare

Suprafata 280 mp
Pret total 225,000

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1067928

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1066700

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1066704