Vanzare vila lux, Dristor-Park Lake - OFERTA TRANZACTIONATA

Dristor

475,000 €

Descriere

Va propunem spre achizitie vila lux recent construita, pozitionata la numai 50 m de Mall Park Lake, respectiv parc IOR, cu o suprafata utila de 200 mp si regim de inaltime: P+3.
Casa este structurata dupa cum urmeaza:
Parter: Living, bucatarie inchisa, 2 spatii depozitare, baie, hol, casa scarii;
Etajul 1: Dormitor matrimonial cu dressing si baie, dormitor, baie, hol, casa scarii;
Etajul 2: Dormitor matrimonial cu dressing, dormitor, baie, birou, hol, casa scarii
Etajul 3: Terasa de 75 mp cu degivrare si jacuzzi si priveliste superba spre Mall Park Lake si Parc IOR
Curte cu suprafata de 130 mp, libera in proprietate si ingradita, amenajata cu pavaj si gazon cu sistem automatizat de irigare.
Tamplarie tripan VEKA 7 camere, clasa A, feronerie si sticla antiefractie duplex la interior si exterior cu Low-E si 4 seasons si rulouri exterioare din aluminiu suprapuse actionate cu telecomanda.
Incalzire in pardoseala pe toate etajele, sistem complet TECE GERMANIA-12 circuite pe fiecare etaj actionate prin 3 termostate cu automatizare pe fiecare etaj( cate 3 pe fiecare etaj), montata pe placa cu nuturi (grosime 3 cm) si polistiren extrudat de 3 cm intre planseul de beton si placa cu nuturi. Toate baile au bazine WC ingropate TECE, sifoane pardoseala KESSEL, baterii GROHE, iar cabinele de dus au rigole in pardoseala.
Hidroizolatia terasei a fost realizata cu 3 straturi de membrana, 15 cm polistiren EPS200 si 12 cm beton armat impermeabil C30/37 elicopterizat cu quart. Terasa are degivrare inclusiv pe burlane si Jacuzzi.
Fatada este realizata cu termosistem complet Caparol cu tencuiala decorativa siliconica, glafuri exterioare din marmura si balustrade de protectie exterioare vopsite in camp electrostatic.
Sistem de supraveghere video 24/24. Proprietatea beneficiaza de o pozitie de exceptie, foarte aproape de par IOR, centre comerciale, scoli, gradinite... Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate este de 475000 Eur. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati! 0749187766

Date Generale Imobil

Finalizare 2018
Dispunere P+3E

Detalii Vanzare

Suprafata 240 mp
Pret total 475,000

Facilitati

  • Apă
  • Asfaltate
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 1107910

latest property Vanzare Casa / Vila
6

ID 981481

latest property Vanzare Casa / Vila
3 4

ID 905040