Apartament 4 camere Centru Vechi

Centrul Istoric

289,000 €

Descriere

111 MP de CONFORT PUR, intr-un apartament nou renovat si mobilat de 5 CAMERE, localizat intr-o pozitie ideala, exact in Centrul Bucurestiului, aproape de Centrul Vechi, Piata Universitatii, Sala Palatului si Piata Revolutiei, dar si de parcuri (Cismigiu si Izvor), statii de Metrou, scoli, muzee, teatre, etc.

Este o proprietate ideala pentru familiile care vor sa se bucure de centrul orasului si vor sa fie la distanta de mers pe jos de tot ceea ce este important.

Acest apartament deosebit are o compartimentare interioara ideala, cu zona de zi complet delimitata de zona de noapte (vedeti releveul interior). Contine 3 dormitoare decomandate, dintre care 1 a fost transformat intr-un dressing-room dedicat, o zona de living foarte spatioasa, cuplata cu zona de dining, o bucatarie complet echipata si utilata, 1 hol interior cu zone de depozitare si dressing foarte generoase si 2 bai (1 cu cada si 1 cu dus walk-in). Fiecare dormitor si living-room-ul au cate un balcon dedicat (4 balcoane in total), cu zone de depozitare suplimentare.

Apartamentul a fost mobilat complet, la comanda, deci mobila va fi transferata noului proprietar, fiind inclusa in pretul de vanzare. Ca un amanunt foarte important, apartamentul poate fi transformat temporar, atunci cand se doreste, intr-un spatiu cu 4 dormitoare separate, in maxim 10 minute, utilizand paturile speciale ,,in perete", rabatabile, din dressing si dining-room.

Renovarea si mobilarea au fost gandite minutions si integrat, cu intentia de a face apartamentul ultrafunctional, usor si ieftin de intretinut, pe termen lung.

Cladirea a fost construita in 1980, avand o structura foarte solida, fiind ridicata pe locul unei cladiri prabusite la cutremurul din Martie 1977 (au fost aplicate standarde noi de constructie, mult mai stricte). Deasemenea, cladirea dispune de centrale termice proprii, separat pentru caldura si pentru apa calda, deci nu depinde de RADET sau alta societate de stat in livrarea agentului termic. Tevile de apa sunt noi si cladirea este administrata foarte bine.

Apartamentul dispune de drept de utilizare exclusiva pentru loc parcare in garaj, langa imobil, pe perioada de 2 ani. Locurile de parcare publice din jurul imobilului sunt gratuite, insa nu pot fi rezervate. Pe timpul noptii se pot gasi imediat locuri de parcare publice gratuite libere.

CARACTERISTICI SPECIALE
- Toate sistemele interne (electric, sanitar, termic) au fost inlocuite in intregime cu materiale de cea mai inalta calitate pe timpul renovarii.
- zolare fonica profesionala pe tavan si pereti, cu materiale speciale, efectul fiind o lipsa a zgomotelor propagate din exterior la interior, sau invers, din interior la exterior.
- Ferestre exterioare Salamander -profil cu 7 camere, cu geam tripan, balcoane inchise.
- Rulouri exterioare de aluminiu la fiecare fereastra (asigura intimitate, izolare fonica suplimentara
CP745815 tel 0749187766

Date Generale Imobil

Finalizare 1980
Dispunere 2 / P+10E

Detalii Vanzare

Suprafata 111 mp
Pret total 289,000

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Inchiriere Apartament