Vanzare casa Pantelimon-Cernica

Central

129,000 €

Descriere

Neoland Laza Invest va propune spre vanzare o proprietate de exceptie, construita integral din caramida, an constructie 2022, situata intr-o zona rezidentiala noua, cu vile cochete, o zona extrem de relaxanta, situata la limita teritoriala dintre Pantelimon si Cernica, foarte aproape de padure, o oaza de liniste si vegetatie foarte aproape de padure, cu acces facil catre zonele de interes ale capitalei.
Astfel, sunt disponibile două căi de acces, atat din Șoseaua Pantelimon cat si din Șoseaua Cernica.
Casă propusa spre vanzare este dispusa pe parter, are o suprafață construită la sol de 140 de mp respectiv 102 mp utili, in mijloc se afla un hol generos care imparte casa in doua zone, respectiv zona de zi cu un living spațios cu suprafata de 23 mp, prevazut cu ferestre mari și acces catre terasă , o bucatarie inchisa cu suprafata de 13 mp , de asemenea cu iesire directa catre terasa, ambele beneficiind in acest moment de numeroase posibilitati de amenajare.
In continuarea bucatariei se afla un spatiu de depozitare cu iesire catre partea din spate a acasei.
De cealalta parte a holului se gasesc 3 dormitoare, unul matrimonial cu baie proprie si alte doua dormitoare deservite de un grup sanitar. Suprafetele dormitoarelor sunt de 16, respectiv 12 mp.
Casa dispune de branșamente la gaz și curent iar finisajele pot fi alese de catre client, proprietarul punand la dispozitia clientului urmatoarele bugete:
- usi interior 700 lei;
- parchet 50 lei;
- gresie- faianta 40 lei;
- wc 500 lei;
- cada 900 lei;
- baterii dus 400 lei;
- baterii chiuveta 300 lei.
Avantajele zonei
Proprietatea este ideală pentru o familie care își dorește o casă la curte, într-o zonă liniștită, la cateva minute distanta de padure și in acelasi timp aproape de București, unde regimul de inaltime in constructii este de maxim 8 m, o zona cu restaurante si zone de relaxare in apropiere, cu centre comerciale, respectiv Cora, Selgros, Mega Image....
Pretul pentru vanzare este de 129.000.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati! 0749.187.766 CP1501850

Date Generale Imobil

Finalizare 2022
Dispunere P+1E

Detalii Vanzare

Suprafata 120 mp
Pret total 129,000

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • CATV
  • Curent
  • Gaz
  • Iluminat stradal
  • Internet
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Telefon

Localizare proprietate:

S-ar putea sa te intereseze si:

latest property Vanzare Casa / Vila
latest property Inchiriere Casa / Vila
3

ID 695616

latest property Vanzare Casa / Vila

ID 950094